onsdag 1 juni 2011

Ingen vill ligga med Adam nu

Igår kom ett nytt nummer av Vårdguiden. Jag brukar sällan läsa dessa nummer, men för en gångs skull gjorde jag det. Ibland undrar man ju hur både folk och tidningsmänniskor tänker???

När jag bläddrat mer än halva tidningen kommer ett dubbelsidigt uppslag upp med en artikel om Adam.
Ja det va ju kul, men hela artikeln handlar om hur Adam kontinuerligt klamydiatestar sig, och att han nu är så glad att de finns att beställa på nätet för då blir det så mycket enklare... Hur faan tänker en tidning när de sätter in en typ 20-åring i en sån artikel??? Ja, nån överhuvudtaget... Hur faan tänker man när man ställer upp på en sån artikel?? Att man ska å ligga ännu mer?? eller...
 Ska Adam vara stolt över att han ligger runt med så många utan att skydda sig? Är det det de menar eller att han är duktig och klamydiatestar sig efter varje korkad oskyddad gång?? Det stod att man fick en kondom med i klamydiatestet, han kanske borde använda den så slipper han testa sig nästa gång..eller ja så sant, kådisen är ju engångs...sorry tänkte inte på att han behöver fler.. INGEN kommer vilja ligga med stackars Adam efter denna artikel..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar